Haber

Bakan Kasapoğlu: Dünyanın en güçlü gençlik politikalarını uygulayan ülkeyiz

GENÇLİK ve SporBakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Osmaniye Çok Gayeli Spor Salonu’nun açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Dünyada en güçlü gençlik politikalarını uygulayan ülkeyiz. Spora yaptığımız yatırımlar ve politikalarımız sayesinde bugün madalya ve şampiyonluk sporcularımız var. Geçmişte yarışacak sporcu bile bulamadığımız branşlarda.”

Bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak üzere kente gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, beraberindeki milletvekilleri İsmail Kaya, Mücahit Durmuşoğlu ve AK Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ile bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu daha sonra Osmaniye Çok Gayeli Spor Salonu’nun açılış törenine katıldı.

‘GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ’ Açılış konuşmasında ülke gençliğine güvendiklerini belirten Bakan Kasapoğlu, “Bugünün ve yarının onlarla birlikte daha aydınlık olacağına inanıyoruz. Onun için bir an olsun tereddüt etmedik. Gençlerimiz için her türlü fırsatı seferber ediyoruz” diye konuştu.“Gençlerimizi ayıranlara, ötekileştirenlere, önlerine engel koyanlara inat, gençlerimizin önündeki tüm engelleri birer birer kaldırdık. Bundan sonra da hiçbir eksiği olmayan gençlerimizin yanlarındaki yol arkadaşlarıyla daha güçlü, daha aydınlık yarınlara devam edeceğiz.” diyerek, “Dünyada en güçlü gençlik politikalarını uygulayan ülkeyiz. Spor yatırımlarımız ve politikalarımız sayesinde daha önce branşlarda yarışacak sporcu bile bulamıyorduk. Bugün madalya ve şampiyonluk kazanan sporcularımız var. Yurdun alt yapısı ve kapasitesi ile konaklamadan beslenmeye, güvenlikten temizliğe kadar çok yönlü bir teşvik hareketi sergiliyoruz. Bakan Kasapoğlu, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımanın onurlu bir görev ve kutlu bir misyon olduğunu belirterek, “Bu devlet, bu millete meydan okumaya çalışanlar, tuzaklar kurmaya çalışanlar bu azizin öngörüsüne hep yenildiler. Onun için milletimizden aldığımız güçle bu ülkeyi asla mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Kasapoğlu ve Vali Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara ve protokol üyeleri tesisin açılış kurdelesini kesti. Tesisi gezen Bakan Kasapoğlu, antrenman yapan sporculara başarılar diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu